telefoon secretariaat Kunstroute Hoevelaken 06 38 04 63 91

Raadsuitje

Help ons en doneer

Raads- en college-uitje van gemeente Nijkerk 2016

De organisatie van Kunstroute Hoevelaken heeft dit jaar geassisteerd bij het jaarlijkse raads- en college-uitje van gemeente Nijkerk op 1 juli 2016. Zij hadden dit jaar gekozen voor een dagje Hoevelaken om nader kennis te maken met het prachtige Hoevelaken en wat het allemaal te bieden heeft.

Na het ochtendprogramma was er een ontspannend middagprogramma waarin de deelnemers een keuze konden maken uit één van de deelprogramma’s, namelijk drie fietsroutes met als onderwerp: historie, architectuur en kunst in Hoevelaken.

Voor het programma Kunst in Hoevelaken gingen de deelnemers, o.l.v. onze secretaris Fonny van Raaijen, op bezoek bij 3 kunstenaars die vaak exposeren tijdens Kunstroute Hoevelaken. Petra Tool (aquarellen), Truus de Haan (beelden en glaskunst) en Dirkje van der Horst-Beetsma (textiele werken) verleenden hun medewerking aan deze dag. De leden kregen een kijkje in de keuken van deze drie Hoevelakense kunstenaars. Naast het bezichtigen van diverse kunstwerken kregen de leden ook een toelichting.

Het was een zeer geslaagde middag en alvast een kleine opwarmer voor de kunstroute in september.

Klik op een foto voor de vergroting.