telefoon secretariaat Kunstroute Hoevelaken 06 38 04 63 91

Etalagekunst

In samenwerking met de ondernemersvereniging Hartje Hoevelaken geven we ook in 2023 het centrum van Hoevelaken gedurende de Kunstroute Hoevelaken extra sfeer. In de etalages van de ondernemers is er ruimte voor alle deelnemende exposanten om één kunstwerk neer te zetten. Zo creëren we een extra podium voor de kunstenaars en een verbinding met het winkelend publiek. De kunstwerken in de etalages zijn te zien van vrijdag 15 september tot vrijdag 29 september. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het gezellige centrum van Hoevelaken!

Het bestuur spreekt haar grote dank uit naar de Hoevelakense winkeliers die ook nu weer belangeloos hun medewerking verlenen.

Informatie voor de exposanten: 

Elke deelnemende kunstenaar mag één kunstwerk inleveren wat geplaatst gaat worden in één van de etalages van de winkeliers in het dorpshart.  De etalages worden op vrijdag 15 september ingericht. De kunstwerken blijven tot vrijdag 29 september te zien. Het is niet mogelijk om meerdere kunstwerken in 1 etalage te plaatsen. Het is ook niet mogelijk om zelf een etalage te kiezen. Aan de etalagekunst zijn geen kosten verbonden. Alle deelnemende kunstenaars krijgen een apart bericht toegestuurd over de deelname aan de etalagekunst.